Träning på gym alltså på en offentlig plats är något många personer faktiskt vill ta tag i och börja med, men vågar inte då man är rädd för att bli dömd för sitt utseende, hur man beter sig inne på gymmet samt andra bitar som kan kännas pinsamma. Denna tjänsten erbjuder coaching på gymmet i PT-form, men även detta stöd för att man ska slippa känna en press av att alla kollar på en när man går till gymmet på grund av sitt utseende eller av andra skäl.

Jag välkomnar tjänsten till alla personer i olika åldrar med inriktar mig framför allt till åldrarna mellan 15-20 år, som sagt så är självklart personer med ålder över 20 år välkomna också. Jag erbjuder coaching vilket innebär att jag hjälper dig igenom ditt träningspass genom allt från att peppa dig till att hjälpa dig med sista repetitionen av dit set.

Även sidekick erbjuds då jag endast peppar dig igenom passet.

Vill du endast arbeta själv med din kropp under passet på gymmet så funkar självklart detta också. Här skapar jag då ett träningsschema som du själv genomför på gymmet utan min hjälp. Du befinner alltså dig själv på gymmet under detta pass och har stöd av min vägledning via texten du fått från mig via mail. Ditt pass utformas efter dina mål  samt  din personlighet.

Intresserad i någon av tjänsterna? Kontakta mig!

Finns även tillgänglig via Instagram @ptalexander98

Under träningspasset kommer vi befinna oss på idrottskliniken på I11 i (Växjö Honnörsgatan 7).