”Ptalexander.se” har byggts av Alexander Karlsson som studerar Barn- och fritids programmet på gymnasiet Teknikum, årskurs 3.

Målet med denna hemsida är att få besökare i alla åldrar men även framför allt den ålder som står för målgruppen tillhörande företaget, företaget har som största mål att kunna inspirera sina kunder att påbörja en resa som de ska försöka följa så länge det bara går för att kunna ta sig till de målet de har med sitt psyke (må bättre) men även självklart sin kropp.

Kursmål näthandel

”Affärsidé och entreprenörskap inom näthandelsområdet”

Min affäridé är att kunna inspirera människor till att kunna påbörja sitt nya liv inom träningen som man alltid haft som mål att ha.

”Teknikutveckling, till exempel köp via mobiltelefon”

Företaget använder sig framför allt av appen Swish som finns att ladda ner till din mobiltelefon, detta är då ett hjälpmedel för betalningen av den tjänst du betalar för.

”Sociala medier i marknadsföringsyfte”

Företaget har en instagram sida där det kommer nyheter om reor, nya övningar och även andra nyheter som kan vara i intresse av kunden. Detta är den social medie som används mest hos målgruppen för företaget (15-20 år). Det finns även en blogg på hemsidan som kan lösa problem för kunden men även för att kunna ge människor insperation.

”Målgrupper, konkurrensmedel och kundanpassning”

Företagets målgrupp är 15-20 år därav har vi självklart konkurrenter men vi ser bättre på framtida samarbeten än att gå extremt mot varandra. Även arbetar företaget med att kunna erbjuda tjänster som inte finns tillgängliga hos andra företag. Detta gör att kunden får en möjlighet att kunna hitta den tjänst som passar precis den själv.

”Marknadsföring på internet”

Här är företagets Instagram till stor hjälp där olika tjänster, reor samt andra tips inom träningen kommer publiceras.

”Betalningssätt och betalningssystem”

Företaget använder sig mest av betalningstjänsten ”swish”, dock finns även bankgiro tillgängligt.

”Programvaror och annan utrustning för webbplatsproduktion”

Har inom detta område framför allt jobbat med Photoshop.

”Publiceringsverktyg för webbplatser på internet”

Har framför allt jobbat med verktyget wordpress.

”Enkel näthandelsplats på internet, till exempel webbplats med möjlighet för kunden att beställa varor eller tjänster via formulär”

Finns en enskild hemsida där alla tjänster som erbjuds listas upp.

”Lagstiftning och säkerhetsfrågor”

Jag har framför allt fördjupat mig i personuppgiftslagen (PuL).

Upphovsrätten är för företaget en av de viktigaste delarna när det kommer till att för oss följa lagarna men även för att kunna göra vår kund nöjd. PTalexander.se följer personuppgiftslagen (PuL) , du har alltså  rätt att få tillgång till all information som företaget registrerat om dig.  Företaget kommer även aldrig publicera några bilder på dig som kund utan ditt samtycke.

Alla bilder som finns på hemsidan är tagna med egen kamera och är alltså inte tagen från andra källor.

 

Företagets mål är att hela tiden kunna inspirera människor till att börja träna, fortsätta med träningen, förbättra motivationen och till och med även förändra människors liv. En nöjd kund med resultat från någon utan företagets tjänster är alltså företagets största drömmar, dessa drömmar hoppas vi på att kunna förändra många upprepade gånger. Vi lyssnar även som mest på kunden, alltså är alla önskemål mer än välkomna för att kunna förbättra företaget mer och mer för varje dag som går, dessa anledningar är varför jag vill vinna pris för PTalexander.se.

 

Medans jag utvecklat min sida har jag lärt mig att vara pedagogiskt riktad mot kunder samt att kunna anpassa mig efter deras behov. Att det även finns olika trick/hjälpmedel för att få bra respons på din hemsida är även de ett lmråde jag känner att jag lärt mig mycket av.